Lidt om mig....

Jeg er født i 1951 og er opvokset i Københavns omegn.

 

Det kreative har været en vigtig del af både min barndom og mit voksne liv.

Det meste af min fritid gik med at være kreativ, både som barn og i ungdomsårene.

 

For 16 år siden besluttede jeg at vidrgive noget af det som jeg har lært.

Jeg går stadigvæk, selv på kurser.

Man bliver aldrig for gammel til at lære noget nyt.

 

Da jeg er omkring 20 år, starter jeg med at få undervisning hos Billedkunstner Jørgen Schwaner, hvor jeg får undervisning gennem 4 år i figurativ og nonfigurativ billedkunst. Efterfølgende deltager jeg på kursus hos andre forskellige kunstnere. Jeg tager stadigvæk på malekursus hos dygtige kunstnere, fordi man aldrig bliver for gammel til at lære, og samtidig får jeg ny inspiration.

 

Jeg har gennem ca. 16 år afholdt kurser i billedkunst rundt om i Danmark, både for aftenskoler, handicaphold og private, og undervisningen foregår på Sjælland og i Jylland i egne lokaler, eller jeg kører ud, hvis der skulle være behov for det.

 

I en årrække har jeg været tilknyttet en ”malerifabrik” hvor mine malerier blev solgt til bl.a. møbelbutikker i Danmark, derudover er mine malerier solgt rundt omkring i det meste af Europa.

 

Jeg har ikke en bestemt stil, men spænder meget bredt, det kan være alt fra nøgne mennesker til meget abstrakte motiver, hvor beskueren selv kan bruge sin fantasi, men jeg maler også lidt med natur, og noget man bliver glad af at kigge på.

 

Jeg bruger mange forskellige teknikker, derfor bliver nogle af mine malerier ”pæne” og andre meget ”rå”